Vind de beste hondenverzekering in België!

Vind de beste verzekering voor je hond

Corona Direct wordt Belfius Direct Verzekeringen

Corona Direct wordt Belfius Direct

Enkele jaren geleden lanceerde Corona Direct een goedkopere hondenverzekering in België omdat zonder tussenpersoon alles rechtstreeks met u wordt geregeld. Deze verzekering vergoedt 80% van uw onverwachte dierenartskosten na een ziekte of ongeval of zelfs als het dier wegloopt of overlijdt.

Op 1 juli 2023 werden de naam en het logo van Corona Direct gewijzigd in Belfius Direct Insurance (hondenverzekering). Verder verandert er niets in werkelijkheid: de hondenverzekering en de tarieven zijn identiek, evenals de klantenservice. Als u al klant bent bij Corona Direct hoeft u niets te doen. U had gehoord van deze hondenverzekering en u wilt de verzekeringspremie voor uw hond berekenen? U kunt de berekening doen op de website van
www.belfiusdirect.be en een gratis en vrijblijvende simulatie ontvangen om te profiteren van voordelige tarieven zoals voorheen bij Corona Direct.

 
 

Over Corona Direct Verzekeringen

Over Belfius Direct Verzekeringen Belfius Direct Verzekeringen (voorheen Corona Direct) is een 100% Belgische verzekeringsmaatschappij met sterke basis omdat het een merk (handelsnaam) is van Belfius Insurance NV. Belfius Direct, dat 90 jaar geleden werd opgericht, heeft nu 220.000 klanten in België en is uitgegroeid tot de grootste directe verzekeraar in België. Wie directe verzekeraar zegt, zegt directe relatie met klanten en dus goedkopere verzekeringspremies. Belfius Direct stelt 200 mensen tewerk op haar maatschappelijke zetel: Charles Rogierplein 11 - 1210 Brussel. Belfius Insurance NV is een Belgische verzekeringsmaatschappij, met erkenningsnummer 0037 door de Nationale Bank.

Vergelijk met de hondenverzekering van: SantéVet en Assurpoil