Vind de beste dierenverzekering voor je hond of je kat!

Vind de beste dierenverzekering voor je hond of je kat!

Over Yago

Wie zijn we?

Yago is een door de FSMA erkende verzekeringsmakelaar (FSMA-nummer: 114863). Opgericht in 2015, wil Yago het beste van menselijke verzekeringsexpertise combineren met een revolutionaire digitale ervaring.

Op al onze verzekeringssites krijgt u informatie. We streven ernaar zo objectief mogelijk te zijn. Als onafhankelijke makelaar proberen we u zicht te geven op een groot deel van het aanbod op de markt.

Yago werkt samen met een twintigtal verzekeringsmaatschappijen die hun producten verdelen via verzekeringsmakelaars. Dit zijn onder andere AG Insurance, AXA, Baloise, Vivium, Aedes, Euromex, DKV en Allianz. Voor deze maatschappijen kunt u, nadat u de informatie op onze website hebt gevonden, uw polissen rechtstreeks bij Yago afsluiten, die dan als uw makelaar optreedt en u verdedigt bij een schadegeval.

Yago geeft ook informatie over andere maatschappijen op de markt die niet met makelaars werken. Deze maatschappijen zijn: Yuzzu, Belfius Direct, Ethias, DVV Verzekeringen, CBC / KBC Verzekeringen, Argenta, SantéVet, Flora Insure, FigoPet, Assuropoils en Allianz Assistance. Yago treedt hier uitsluitend op als zakelijke lead. Yago is dus niet verantwoordelijk voor uw verdediging bij een schadegeval.

Wat doet Yago?

Als verzekeringsmakelaar kan u met Yago al uw gezins- en bedrijfsverzekeringen vergelijken, afsluiten en beheren. U hebt een persoonlijke adviseur en een digitale ruimte, My Yago, ontworpen om het voor u gemakkelijker te maken om uw verzekeringen toe te voegen, te verwijderen, te ondertekenen en te wijzigen.

Hoe werkt Yago?

Yago is een verzekeringsmakelaar, met 35 opgeleide verzekeringsadviseurs die elke dag voor u klaar staan om u te adviseren en voortdurend de markt voor u te vergelijken. Een team van juristen, dat nauw samenwerkt met de verzekeringsmaatschappijen en een netwerk van experts, staat klaar om u te verdedigen. Bij een schadegeval belt ons team u binnen 4 uur terug. Ze houden u direct op de hoogte van de voortgang van uw zaak.

Via de My Yago ruimte, die rechtstreeks toegankelijk is via uw smartphone, kunt u al uw verzekeringen gemakkelijk beheren en kunt u op elk moment contact opnemen met uw Yago adviseur.

Wat is de link tussen Yago en deze site?

Vergelijkingswebsites voor verzekeringen zijn voor ons een manier om u beter te informeren over alle mogelijkheden op de markt.

U kunt hier onze algemene voorwaarden lezen. Deze documenten zijn verplicht voor verzekeringsmakelaars. U kunt de wettelijke informatie, de informatie over de bescherming van de privacy, les de specifieke documenten, evenals de algemene gebruiksvoorwaarden van de website en ons cookiebeleid ontdekken. U kunt een klacht indienen bij de ombudsman door hier te klikken.. Alle algemene voorwaarden voor verzekeringsproducten vindt u hier.

2023 Yago Verzekeringsmakelaar erkend door de FSMA 114863A | BE0639.926.420 | Frankenstraat 79, 1040 Brussel (BE) | +32 2 808 11 78

Wat zijn de erkenningen van Yago?

 • Onze erkenningen
  • FSMA en Feprabel:
   Ons team bestaat uit professionele makelaars, erkend door de toezichthouder op de financiële diensten, FSMA.
   We zijn lid van Feprabel, de Belgische Federatie van Verzekeringsmakelaars en Financiële Tussenpersonen.
   We maken ook deel uit van Brocom, het platform dat de makelaarsfederaties (Feprabel en FVF) en de belangrijkste Belgische verzekeringsmaatschappijen verenigt.
  • Witwasbestrijding
   We zijn erkend voor de preventie van het witwassen van geld en de financiering van terrorisme: opleiding goedgekeurd door de Commissie voor het Bank-, Financie- en Assurantiewezen.
 • Yago wordt ondersteund door Innoviris, de instelling voor technologische innovatie van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest. Innoviris ondersteunt financieel de innovatie van de oplossing die Yago aanbiedt.
 • GDPR
  We hebben een strikt beleid voor het bewaren van gegevens: de informatie die we van u vragen zijn privégegevens en kunnen gevoelig zijn. Daarom vragen we u alleen die informatie die we kunnen gebruiken om u beter te adviseren en u een verzekeringsofferte te geven.

De Chief Executive Officers (Co-CEO’s) van Yago

Tanguy Bocquet (co-CEO) leidt de product-, IT- en HR-teams.
Hugues Bocquet (co-CEO) leidt de verkoop en de marketing.

Technisch beheer van de site (webmaster)

Het technisch beheer van de site wordt uitgevoerd door het bedrijf Bertholet Publishing SRL - Benoît Bertholet

We staan klaar om te helpen

Adres: Frankenstraat 79 - 1040 Brussel

Bedrijfsnummer: BE 0639.926.420

Telefoon: +32 2 808 11 78

E-mail: hello@yago.be

Website: www.Yago.be